over KC-service

Wat in 2014 begonnen is met het organiseren van exclusieve tuinfeesten/partijen, is uitgegroeid tot een vooraanstaand horeca uitzendbureau.

Goed horecapersoneel vinden is voor velen een hele opgave maar onze specialiteit. Personeel moet namelijk representatief zijn, horeca ervaring hebben, hard kunnen werken en gastvrij zijn. Eigenschappen die we bij de meesten uitzendkrachten niet konden vinden.

Bij ons staat persoonlijke service voorop, zowel naar de klant als het personeel. Door een fijne werkomgeving te creëren maken we het ons makkelijker om nieuwe toppers te werven.

Dit doen we onder andere door te kijken naar de onderlinge relaties en door regelmatig leuke activiteiten te organiseren. Doordat personeel plezier in hun werk heeft, stralen ze dit ook uit naar hun gasten. Wij zetten teams neer, mensen die graag samenwerken vormen een beter geheel en stralen dit ook uit naar hun gasten. 

Deze persoonlijke aanpak willen wij door zetten en zijn bereid om daarin te investeren. We doen er alles aan om jouw evenement tot een succes te maken, dat motiveert ons. 

referenties

Sports Car in Storm

Holy Cow Automotive Experience

“KC-service is voor ons een fijne en betrouwbare partner. Door hun goede netwerk hebben zij, en daarmee onze klanten, een hoge kwaliteit mensen beschikbaar. Door de sociale achtergrond is er een uitstekende aansluiting op premium automotive klanten. De dames en heren zijn niet te beroerd om aan te pakken en fungeren goed als aanvulling op ons team. Het zijn over het algemeen geen standaard hostessen wat voor ons een pre is.

Wij kunnen KC zeker aanbevelen!.”

 

—  Wim Haze

onze partners

Suitsupply_Logo.png
wwf-4-logo-png-transparent.png
We work